Välj en sida

Tjänster

Allt inom gräv och vvs

Hos oss kan du få hjälp med det mesta inom vvs samt gräv- och markarbeten. När du anlitar oss får du hjälp från början till slut, från första spadtaget till den första spolningen i kökskranen. Dessutom finns möjligheten att ha samma kontaktperson genom hela processen.

Markarbeten

Vi är experter på mindre markarbeten som parkeringar, uppfarter och dränering. Vi har också stor kompetens inom mark- och schaktningstjänster, vilket inkluderar markarbeten, grävarbeten och schaktarbeten. Du kan lita på oss för att leverera högkvalitativa resultat och effektiva lösningar för dina markbehov.

Värmepumpar

Få professionell hjälp med installation, service, felsökning och reparation av luftvärmepumpar. Vi är experter på alla typer av luftvärmepumpar, inklusive värmepumpar, kylvärmepumpar och luftkonditioneringssystem. Våra utbildade och certifierade installatörer garanterar optimal funktion och säkerhet. Vi kan även hjälpa dig att välja rätt luftvärmepump och optimera dess prestanda för att hålla dina kostnader nere och skapa en behaglig inomhusmiljö.

Badrum

DLundins Gräv & Vvs har erfarna vvs-montörer som är specialiserade på att installera rör till olika vattenanläggningar. Vi kan professionellt koppla och dra rör till bland annat: dusch, badkar, toalett, tvättmaskin, handfat, avloppssystem och centralvärme med mera.

Villor

Villaägare kan få vår hjälp både invändigt och utvändigt. Vi hjälper till med asfaltering av uppfarter och parkeringar, stenläggning samt läggning av grus. Vi kan hjälpa dig med både nyanläggning och förbättring av en sliten uppfart. I samband med det arbetet kan vi utföra anläggningsarbeten så som dränering och stensättning.

Vvs & Service

Våra vvs-montörer gör det möjligt för oss att arbeta med det mesta inom vvs och service. Vi har stor erfarenhet av att dra rör till olika vattenattiraljer, däribland diskmaskiner, kökskranar, regnvattensystem, dricksvattenledningar, uppvärmning av vatten, utomhusdruschar och utomhuskranar. Av oss kan du få hjälp med nyinstallationer såväl som servicearbeten inom vvs.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

DLundins Gräv & Vvs

FRISKMANS LYCKA 11
439 63 Frillesås

070-787 52 28
info@dlundins.se