Välj en sida

Rörmokare Kungsbacka

Dlundin Gräv & Vvs – rörmokare Kungsbacka

Allt inom gräv och vvs

Söker du en rörmokare i Kungsbacka är vi det självklara valet av företag, kundservice är en stor del av vårt jobb! DLundins Gräv & Vvs är ett vvs- och grävföretag med utgångspunkt i Frillesås. Vi har kompetens inom att lösa komplexa problem inom vårt område. Vi kan erbjuda kompletta lösningar för att få jobbet gjort på ett kostnadseffektivt sätt. När det behövs hjälper vi till med kontakt och samordning mellan leverantörer och entreprenörer.

Har ni frågor eller funderingar så kontakta oss, det gäller även om ni önskar en offert, den är givetvis gratis, för eventuellt kommande arbete.

Våra tjänster

Vårt tjänsteutbud är brett och innefattar det mesta inom gräv och vvs. Vi utför mindre markarbeten såsom parkeringar, uppfarter och dränering samt större arbeten såsom schaktning och grävarbeten. Kort och gott, i stort sett allt när det gäller markarbeten! Dessutom erbjuder vi hjälp med service, nyinstallation och reparation inom vvs. Vår kompetens täcker även värmepumpar, fjärrvärme, vedpannor, värme och sanitet.

Är de någonting du önskar hjälp med som vi inte har med här under våra tjänster? Kontakta oss i alla fall, det är mycket möjligt att vi kan hjälpa dig ändå! Vi är inte längre bort än ett mejl eller telefonsamtal.

Om oss

Vårt grävföretag är specialiserat på att leverera högkvalitativa grävtjänster för både små och stora projekt. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder enastående service och skapa långvariga relationer. Inom företaget har vi över 15 års erfarenhet.

Ni kan lita på oss och vår kompetens, vi har många nöjda kunder som rekommenderat oss vidare till andra.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

DLundins Gräv & Vvs

FRISKMANS LYCKA 11
439 63 Frillesås

070-787 52 28
info@dlundins.se